«Τρόπαια στον Παναθηναϊκό»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν  ο επίτιμος προσκεκλημένος στα χθεσινά εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου του Παναθηναϊκού και μίλησε γι’ αυτό το γεγονός.











«Έχω ενημερωθεί και βλέπω κιόλας ότι το τμήμα σκοποβολής ήταν επί χρόνια στην κορυφή και είναι ένα εκ των ιστορικότερων τμημάτων του Παναθηναϊκού. Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε κι εμείς, με αυτό το μικρό κομμάτι, εσάς τους αθλητές να φέρετε ξανά επιτυχίες και διακρίσεις σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο και τρόπαια στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος που βραβεύτηκε και έριξε την πρώτη βολή!

Μιχαλαριάς: «Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς καλωσορίζοντας τον κ. Γιαννακόπουλο, του έδειξε σε τι κατάσταση ήταν πριν η αίθουσα, τονίζοντας ότι είναι πρώτη φορά που αποκτά δικό του «σπίτι» το σκοπευτικό τμήμα. «Αυτή η αίθουσα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι έχει ξεκινήσει η αναγέννηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στόχος είναι να έρθουν ξανά τίτλοι και από τη νέα γενιά σκοπευτών που θα χτιστεί εδώ μέσα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ».

 Κατσίρης: «Να είναι όλοι υπερήφανοι»

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Κατσίρης λίγο πριν την βράβευση ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας που ήταν καταλυτική αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά από τα συνεργεία που δούλεψαν και τον Τάσο τον Παπαδόπουλο, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ως έφορος και αθλητής του τμήματος δεσμευόμαστε ότι θα φτιάξω μια ομάδα που θα είναι πρώτη να είστε περήφανος κι εσείς και όλοι οι Παναθηναϊκοί»